Banka Amerikane e Investimeve mbeshtet fort sportin. Qe ne fillimet e saj, lidhjet midis bankes dhe sport kane qene te forta dhe jane rritur ne vazhdimesi, duke ofruar eksperienca te bukura midis dy boteve. Ashtu sikurse Banka, te gjithe atletet jane ambicioze, konkurues dhe perpiqen per sukses.

ABI BANK MBESHTET “RALLY ALBANIA” 2019

Më shumëKa nisur të shtunën dt. 8 qershor edicioni i 15-të i “Rally Albania” 2019. Një javë me aventurë duke eksploruar [...]

ABI BANK NE “VOSKOPOJA WOLF TRAIL MARATHON”

Më shumëTetor 2018 – Voskopojë, Korcë Përfundon me suksesin e pritshëm edicioni i parë i Maratonës së Vrapimit Malor (trial run) [...]

ABI BANK NE “MARATONA E TIRANES 2018”

Më shumë7 Tetor  u organizua ½ Maratona e Tiranës 2018, eventi sportiv më i madh në Tiranë i cili mblodhi mijëra [...]

ABI Bank sponsor i pergjithshem i Flamurtarit

Më shumë5 Maj 2018 Flamurtari është shpallur zyrtarisht kampion i Shqipërisë në basketboll për femra. Vajzat e drejtuara nga trajneri Viron [...]

ABI Bank mbështet Maratonën e Tiranës 2017

Më shumë15 Tetor 2017 – Banka Amerikane e Investimeve iu bashkua nismës së Bashkisë të Tiranës duke qenë një nga mbështetësit [...]

Edukimi sportiv për fëmijët

Më shumëShtator-Nëntor 2017 – Sporti është shumë i rëndësishëm për të gjitha moshat për vetë impaktin që ai ka në pasjen [...]

Banka Amerikane e Investimeve mbështet Klubin e Basketbollit “Flamurtari”

Më shumëGusht 2017 – Në kuadër të përgjegjësive sociale të ABI Bank, sporti vazhdon të jetë në fokus duke përkrahur sportistët [...]

2016-2017, Banka Amerikane e Investimeve mbështet Sport Klub Studentin

Më shumëNë kuadër të përgjegjësive sociale që ABI Bank ndjek në gjithë aktivitetin e saj, mbështetja për një jetë të shëndetshme [...]