Rreth Nesh

Home > Rreth nesh > Rrjeti i degëve

Rrjeti i Degëve

Banka Amerikane e Investimeve e ka shtrirë rrjetin e saj të degëve në shumicën e qyteteve të vendit, me 21 degë në gjithë Shqipërinë dhe një prezencë të ATM-ve në zona të ndryshme të vendit.

 

X