Njoftime per Ankande

Banka Amerikane e Investimeve nxjerr në shitje Gjenerator Iveco Marelli – Powerup 4T50 – 450KVA .

Gjeneratori është blerë i ri dhe është vendosur në punë në shtator 2017.  Paisja është brenda periudhës 2 vjecare të garancisë.

Cmimi është Eur 42,000.

Për më shumë informacion, klikoni këtu.