Premier

Home > Premier > Kasetat e sigurisë

Kasafortat e Sigurisë

Jeni një koleksionist dhe kërkoni një vend të sigurt për koleksionet tuaja?

Keni sende me vlerë, bizhuteri apo dokumente të rëndësishme të cilat doni ti ruani në kushte shumë të larta sigurie?

Atëherë konsideroni të merrni me qira një kasafortë sigurie në ABI Bank, ku mund t’i ruani të qetë sendet e vlefshme për ju. Kasafortat e sigurisë ofrohen në 5 lloje përmasash, nga më të voglat e deri tek shumë të mëdhatë, në mënyrë që t’u përshtaten nevojave tuaja më së miri.

X