Premier

Home > Premier > Kredi

Fleksibilitet dhe Cmime Preferienciale në Kredidhënie

Keni nevoja për të financuar shpenzimet konsumatore apo plane afatgjata të familjes suaj?

Përfitoni cmime dhe komisione, kushte preferenciale si klient i ABI Premier. Shumëllojshmëri dhe fleksibilitet në produktet e kredisë afatshkurtër dhe afatgjatë.

Kredi Konsumatore

Të gjithë kemi nevojë për likuiditet në momente në momente të caktuara. Nëse ju nevojiten fondet për të mobiluar shtëpinë apo për të bërë pushime, kredia konsumatore ju vjen në ndihmë. Kredi e shpejtë me kushte preferenciale për klientët Premier.

Kredi me Kolateral

Për nevojat financiare dhe konsumatore, produktet tona të personalizuara të kredisë ju japin fleksibilitetin të merrni hua përkundrejt kolateralit që do të lini, me norma interesi më të ulëta se kredia konsumatore.

Kredi për Shtëpi

Keni nevojë për një shtëpi që t’ju ofrojë qetësinë pas ditës së lodhshme, apo dëshironi të investoni në një shtëpi të dytë per pushimi?  Sido të jetë, ne ju japim një zgjidhje të shpejtë dhe të personalizuar nëpërmjet kredisë për blerje shtëpie. Për më tepër me interesa preferenciale.

X