Premier

Home > Premier > Llogaria rrjedhëse premier

Llogaria Rrjedhëse Premier

LLOGARIA RRJEDHESE PREMIER

Me llogarinë rrjedhëse Premier, cdo gjë është më e lehtë. Me celjen e një llogarie rrjedhëse Premier, ju përfitoni:

Kartë Debiti Premier
Llogari kursimi
Pagesë periodike (standing order)
E-banking*
Lëvizje llogarie
*) E-banking ofrohet falas vetëm për vitin e parë

 

BANKING NË DISTANCË – LEHTËSI DHE PRAKTICITET

Akses 24 orë në llogaritë tuaja bankare nëpërmjet kartës së debitit dhe bankingut online.

Limite më të larta dhe përfitime të shumta vetëm për JU me kartën e kreditit VISA GOLD.

 

X