Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

ABI BANK MBESHTET EVENTIN E MUZIKES JAZZ “HEMINGWAY JAZZ FEST”

21-22 Korrik 2019

Mbështetja e radhës e Bankës Amerikane te Investimeve është eventi i shumëpritur  nga të gjithë fansat e muzikës Jazz “Hemingway Jazz Fest No. 7″.

Eventi do të zhvillohet datë 21 dhe 22 Korrik, tek Universiteti Politeknik Tiranë pranë sheshit Nënë Tereza (sheshi i pasëm i Universitetit).

Gjatë të dy netevë do ju shoqerojnë kombinimet e vecanta të muzikës elektronike dhe asaj Blues, Jazz dhe Folk!