Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

ABI BANK MBESHTET “ANNIE MUSICAL”

ABI Bank gjithmonë në mbështetje të fëmijëve dhe zhvillimit të talenteve, sponsor gjeneral i muzikalit “ANNIE”!

Një prej muzikaleve më të njohur e më të dashur në skenat botërore që vazhdon të shfaqet edhe sot në Broadway duke thyer rekorde në audience, kishte premierën dt. 8 qershor në Arturbina. Muzikali do të vazhdojë të shfaqet në 13 – 16 qershor.