Aktivitete

Të rejat nga ABI Bank

FESTIVALI NDERKOMBETAR I VOKALIT OPERISTIK “MARIE KRAJA”

19 – 20 Prill, Tiranë

20 vjet më parë, në Janar të vitit 1999, nisi eventi i parë muzikor ndërkombëtar i Shqipërisë, Festivali Ndërkombëtar i Vokalit Operistik, “Maria Kraja”.

Festivali rikthehet në edicionin e tij të 17 në datat 19 dhe 20 Prill në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodhokse në Tiranë në dy netë magjike me ariet dhe kengët më të bukura klasike, intepretuar nga artistë të ardhur nga vende të ndryshme të botës.

Festivali mbështetet nga ABI Bank, partnere e përhershme e aktiviteteve artistike e kulturore në skenën e artit shqiptar.