Individë

Home > Individë > Kartë debiti dhe krediti

Kartë Debiti

 

Banka Amerikane e Investimeve duke patur në qendër të vëmendjes klientin, ofron një kartë debiti që përmbush më së miri kërkesat e nevojat e tyre:

Visa Classic ju jep mundësinë të përdorni fondet e llogarisë tuaj në çdo moment që keni nevojë, gjatë 24 orëve. Karta mund te lidhet me deri 3 nga llogaritë tuaja në LEK ose në EURO.

 • Komision 0 për çdo blerje në terminalet POS (pikë shitje) si supermarkete, dyqane, restorante, agjenci udhëtimi etj, brenda Shqipërisë.
 • Komision 0 për tërheqjet cash në bankomatet e Bankës Amerikane të Investimeve.
 • Çdo transaksion pasqyrohet menjëherë në llogari duke ju dhënë mundësinë të verifikoni gjithçka.
 • Ofrojmë siguri maksimale dhe komoditet të lartë për blerje  nëpërmjet teknologjisë Contacless (blerje pa prekje & PIN)
 • Ofrojmë siguri maksimale për blerje në Internet nëpërmjet teknologjisë Visa Secure(3D Secure) pa asnjë kosto shtesë.
 •  Ndryshim PIN-i në çdo ATM të bankës.
 • Transferim fondesh nga një llogari e kartës te një tjetër.
 • Printim në çdo kohë i balancës nga çdo ATM.
 • Transaksionet janë 100% të autorizuara.
 • Secili prej jush mund të përfitojë një kartë Visa.

 

Kushtet për të përfituar një Visa Classic:

 • Të hapni një llogari rrjedhëse ose kursimi.
 • Të plotësoni një formular aplikimi VISA Classic.

Për një përdorim të sigurtë të kartës tuaj, ju ftojmë të lexoni rregullat më poshtë

Tel: +355 44 512 145

Email: [email protected]

Dokumenta me rendesi:

X