Prona

Home > ABI Prona > Dyqan

Shitet Njësi Shërbimi në Linzë, Tiranë, 667 m²

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësDyqan
  • Sipërfaqja667m2
  • Vendndodhja

Shitet ambjent tregetar me  sipërfaqe 667 m². Ambjenti ndodhet buzë rrugës kryesore në zonën e Linzës, përballë restorant Fresku, në Tiranë, në afërsi të rrugës së Thesarit të Shtetit dhe rreth 4 km larg qendrës së Tiranës. Njësia ndodhet në katin përdhe të ndërtesës dhe pozicionohet në fasadë. Ka mundësi për ndarje në dy pjesë njëra 465 m² dhe pjesa tjetër 202 m². 

 

 

< Kthehu tek kërkimi juaj
X