Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Banka Amerikane e Investimeve, mbështet Festën e Birrës në Korçë.

Banka Amerikane e Investimeve, mbështeti edicionin e 17-të të Festës së Birrës Korçë.

Festivali u zhvillua në datat 16-20 gusht, me pjesëmarrje të shumë artistëve të njohur shqiptarë e të huaj.

ABI❤️AR

T

X