Aktivitete

Home > Aktivitete > Sport

ABI Bank mbështet Shoqatën e Basketbollit Dinamo

Banka Amerikane e Investimeve, mbështet Shoqatën e Basketbollit Dinamo, për realizimin e “Summer League Dinamo – ABI Bank”. Ky aktivitet u realizua me femijët e grupit U-14 përgjatë muajve qershor-korrik, me qëllim nxitjen e të rinjve për tu angazhuar sa më shumë në veprimtari sportive.

ABI Bank mbështet dhe beson në edukimin sportiv dhe zhvillimin e të rinjve në sportin e basketbollit.

X