Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështeti edicionin e 18-të të Festivalit Ndërkombëtar të Vokalit Operistik “Marie Kraja”

Banka Amerikane e Investimeve, mbështeti edicionin e 18-të të Festivalit Ndërkombëtar të Vokalit Operistik “Marie Kraja”,  që u zhvillua ne datat 29 -30 Mars në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit, si një event që synon promovimin dhe zhvillimin mes talenteve nga vende të ndryshme të botës, në fushën e artit operistik. 

X