Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Banka Amerikane e Investimeve mbështeti “videoLAB” në Muzeun Gjon Mili

Në kuadër të festivalit Gjon Mili dhe Javës Amerikane në Korçë, Banka Amerikane e Investimeve mbështeti “videoLAB” në Muzeun Gjon Mili, një laborator të pajisur me mjetet e domosdoshme për të rinjtë e apasionuar në video art dhe fotografi, të cilët do të kenë mundësi të shprehin dhe zbulojnë talentin e tyre.

X