Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI Bank mbështeti koncertin e ansamblit të vokalit “Joy of Singing”

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, më 15 Tetor, Banka Amerikane e Investimeve mbështeti koncertin e organizuar nga ansambli i vokalit “Joy of Singing”, me qëllim aktivizimin në jetën artistike të personave me aftësi të kufizuara në shikim dhe ofrimin e shanseve të barabarta për integrimin e këtij komuniteti në shoqëri.

X