Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI Bank mbështet familjet në nevojë të qytetit të Tiranës.

Me rastin e muajit të Ramazanit dhe festës së Bajramit, Banka Amerikane e Invetimeve i përgjigjet kërkesës së Kryqit të Kuq dhe Komunitetit Mysliman Shqiptar, për dhurimin e 150 paketave me produkte ushqimore, në mbështetje të familjeve në nevojë të qytetit të Tiranës.

X