Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI Bank mbështet Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës

Banka Amerikane e Investimeve, mbështet Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës në projektin “Kutia e Gëzimit” për një periudhë 1 vjeçare. 
Projekti konsistonte në dhurimin e paketave me veshje dhe produkte të higjenës për bebet e porsalindura, nënave nga shtresat vulnerabël në të gjithë vendin.

X