Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI Bank mbështet në qytetin e Durrësit Spitalin Rajonal dhe Qendrën Shëndetësore Nr.4

Banka Amerikane e Investimeve në kuadër të situatës emergjente të krijuar, dhe në respektim të masave për t’u ndërmarrë për mos përhapjen dhe mbrojtjen nga Covid-19 mbështeti Spitalin Rajonal të Durrësit dhe Qendrën Shëndetësore Nr.4 me materiale dhe veshje mbrojtëse për personelin shëndetësor. ABI Bank beson se solidariteti, ndjeshmëria sociale dhe optimizmi, janë çelësi për kapërcimin e çdo situate sado sfiduese të jetë ajo.

X