Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështet Festivalin "FEM-FEST"

Banka Amerikane e Investimeve, mbështeti edicionin e parë të Fem – Fest në Shqipëri. Festivali i parë feminist që u zhvillua nga datat 5-8 Mars, synoi ndërgjegjësimin e opinionit publik për të drejtat e grave nëpërmjet shfaqjeve, instalacioneve, ekspozitave, paneleve të diskutimit dhe mundësive për artistet e reja.

X