Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI në marshimin simbolik të YWCA

 

Banka Amerikane e Investimeve, mbështet për të katërtin vit radhazi fushatën “Fjongoja rozë më kujton”, që synon ndërgjegjësimin për parandalimin dhe diagnostifikimin e hershëm të kancerit të gjirit.

X