Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

3 Musketjeret & ABI BANK - On The Road Again Cover

3 Musketjerët i bashkohen ABI Bank duke investuar në optimizëm, në një udhëtim imagjinar në kushtet e distancimit social. Treshja e njohur risjell një variant të ri cover të këngës së njohur të Willie Nelson, On the Road Again, teksti i të cilës duket si i shkruar për ta! Kliko këtu për ta dëgjuar.

#ABIBANK #InvestoneOptimizem

X