Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

Dita Amerikane në Korҫë

Ditën e shtunë dhe të dielë dt 21-22 Tetor, në Korçë u organizua për herë të parë Dita Amerikane, një aktivitet që solli në qendër të vëmendjes marrëdhënien e hershme të këtij qyteti me Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një ekspozitë e hapur e letrave dhe fotografive të ruajtura nga familjet korçare, gatime tradicionale amerikane, muzikë dhe lojra për fëmijë në Pazarin e Vjetër të Korçës, të gjitha së bashku pasuruan fundjavën e qytetarëve korçarë dhe vizitorëve.

X