Aktivitete

Home > Aktivitete > Të tjera

Asambleja e Përgjithshme e Dhomës Amerikane të Tregtisë

Në 21 Mars 2018 u mbajt asambleja e përgjithshme e Dhomës Amerikane të Tregtisë “AMCHAM”. Në këtë asamble, në prezencën e të gjithë anëtarëve të Dhomës Amerikane të Tregtisë, mbajti fjalën e tij përshëndetëse Ambasadori i Shteteve të Bashkuara, Z. Donald Lu, ku theksoi rolin e rëndësishëm që kjo Dhomë duhet të luajë në vend. Njëkohësisht përshëndeti dhe Z. Mark Crawford, president i Dhomës Amerikane dhe njëkohësisht dhe anëtar i Bordit Drejtues të ABI Bank.

X