Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështet muzikalin "Annie"

Muzikali "ANNIE" vjen këtë fundvit duke ndihmuar fëmijët e prekur nga tërmeti.

Mbështetur nga ABI Bank, muzikali u shfaq nga dt. 24-27 dhjetor në Arturbina dhe shfaqja e sotme i dedikohet fëmijëve të dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019. Ata do të jenë të ftuar për të njohur ANNIE , jetimen e vogël, e cila nuk e humb kurrë shpresën dhe optimizmin, pavarësisht rrethanave ku ndodhet.

Të ardhurat e kësaj shfaqje do të shkojnë për vogëlushët e prekur nga tërmeti nën moton “FËMIJËT PËR FËMIJET”.

X