Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështet "Thesaret e Shpirtit"


Banka Amerikane e Investimeve mbështeti  “Thesarët e Shpirtit”. Një mbrëmje nën tingujt e violinës, pianos, poezisë dhe baletit, në ndërthurje me muzikën e Bach, Chopen dhe talentit të artistëve shqiptarë e italianë e cila gjallëroi qytetin e Korçës.

X