Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI Bank mbështet Qendrën "Vatra"

T’i japim fund dhunës dhe shfrytëzimit të vajzave dhe grave! Ky ishte mesazhi që Qendra “Vatra” përcolli nëpërmjet aktivitetit publik sensibilizues, të realizuar ditën e sotme në qytetin e Vlorës, organizuar në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas.
ABI Bank mbështeti në realizimin e këtij aktiviteti me qëllim promovimin e barazisë gjinore, si pjesë e prioriteteve të Përgjegjësisë Sociale.

X