Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank dhe TKOBAP sjellin online "Opera me Pizhama"

Shfaqjet më të bukura dhe repertori më i zgjedhur i Teatrit të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor në shtëpinë tuaj nëpërmjet sezonit artistik online në "Opera me Pizhama".

Banka Amerikane e Investimeve është sponsor i përgjithshëm i Teatrit Kombëtar  të Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.

X