Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI mbështet fushatën kundër kancerit të gjirit 2019

Muaji mars shënon celjen e fushatës – Së bashku për fjongon rozë! Për të kujtuar se kujdesi për shëndetin është hap i rëndësishëm dhe parësor. Në morinë e punëve të ditës, detyrave dhe përgjegjësive, le të mos harrojmë të kujdesemi dhe të kryejmë të gjitha kontrollet mjeksore të duhura për shëndetin.

ABI Bank mbështet për të tretin vit radhazi këtë fushatë të rëndësishme ashtu sikurse kauzat me impakt për komunitetin.

X