Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI mbështet Fjongon Rozë

Fjongo rozë më kujton! Kjo do të jetë shprehja e muajit, e solidarizimit, e jetës!
Kjo është një fushatë vjetore ndërkombëtare që synon të shpërndajë informacion dhe të mbështesë vajzat dhe gratë në parandalimin dhe identifikimin e hershëm të kancerit të gjirit.

Kauza e fjongos rozë mbështet sërish nga ambasadorja, sopranoja me famë botërore Ermonela Jaho.

Banka Amerikane e Investimeve mbështet për të tretin vit radhazi fushatën e YWCA of Albania e cila shënon vitin e 11 në nismat për ndërgjegjësimin e kancerit të gjirit.

X