Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

ABI në mbështetje të “Hope Albania”

ABI në mbështetje të “Hope Albania”- Shoqatës Shqiptare të Edukimit dhe Promovimit Shëndetësor. Halloween 70s theme party, një festë për të luftuar stigmën dhe diskriminimin që ekziston rreth shëndetit mendor në Shqipëri. 2/3 e njerëzve me probleme të shëndetit mendor e fshehin gjendjen e tyre të vërtetë duke vënë maskën e personit pa probleme, të lumtur apo të qetë.

Slogani i këtij aktiviteti ishte #leteflasim, me qëllim sensibilizimin për personat që vuajnë nga ky problem, të marrin më shumë guxim për të kërkuar ndihmë, ndërsa të tjerët të jenë më pak paragjykues ndaj tyre. Në këtë event, u kombinua moda, muzika dhe kauza e mire, duke përcjellë mesazhin në mënyrë argëtuese.

X