Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank në Koncertin e Orkestrës Verore

23 Korrik u zhvilluar Koncerti i Orkestrës Verore në Amfiteatrin e Tiranës! Në skenë u ngjiten të rinj këngëtarë, orkestra e harqeve, kori i të rinjve, fëmijë të cilët sollën një super koncert me hitet e muzikës klasike dhe moderne.

Banka Amerikane e Investimeve e përkrahu për të dytin vit radhazi këtë aktivitet në promovim të talenteve të reja.

X