Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI në Ditën e Trashëgimisë Kulturore

Edicioni i tretë i Muzeut të Stilit Ethno Vibe vjen sërish për Ditën e Trashëgimisë Kulturore!

Trashëgimia, tradita dhe modernia u bashkuan nëpërmjet krijimeve të stilistëve të suksesshëm shqiptar të frymëzuar nga perlat e traditës, ditën e shtunë në 28 Shtator në rrugicat e Pazarit të Korçës! 

ABI Bank mbështeti për të tretin vit radhazi këtë aktivitet promovues të artit dhe trashëgimisë kulturore.

X