Aktivitete

Home > Aktivitete > Sport

Voskopoja Trail Marathon

15 Shtator 2019, Trail Running Albania me mbështetje të Bankës Amerikane të Investimeve, organizoi edicionin e dytë të vrapimit malor (trail run) në malet e Voskopojës - Shtegu i Ujkut. 

Aktiviteti dyditor solli një ndërthurje të natyrës, vrapit dhe turizimit. Mbështetja e Bankës pjesëmarrja masive nga stafi, tregoi fokusin dhe investimin e ABI-t në sport dhe në jetën e shëndetshme.

X