Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI në “Shkodra Jazz Festival”

27 gusht – 1 shtator u zhvilluan në Shkodër koncertet e edicionit të 10 të festivalit të Jazzit, aktivitetet kulturore që organizohen si nderim për artistin Rrok Jakaj.  Një aktivitet që ka një jetëgjatësi të tij dhe që këtë vit është shtrirë në kohë dhe vjen edhe si një shkollë për muzikantët.

Banka Amerikane e Investimeve mbështet Festivalin JAZZ në Shkodër, i cili bashkon çdo vit muzikantë të njohur nga Shqipëria dhe bota.

X