Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI mbështet koncertin "Time Capsule" - Capital T

Capital T me koncertin “Time Capsule”, një sukses i vërtetë më 20 shtator në sheshin “Nënë Tereza”.

Mijëra vetë ishin pjesë e eksperiencës unike të udhëtimit pas në kohë me muzikën e ritmet e Capital T.

Ky udhëtim me Time Capsule u mundësua me optimizëm nga Banka Amerikane e Investimeve, Sponsor i artë!

ABI Backstage #2 solli një intervistë me Capital T në prag të koncertit "Time Capsule". Capital T udhëton në kohë për të na treguar mbi familjen, fillimet në muzikë, super koncertin në Tiranë dhe projektet artistike që pritet të vijnë.

“Takim me brezin e ri”, e quajti Capital T organizimin e photoshooting me fëmijët e stafit nw ambientet e ABI Bank.

X