Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Hostel by Anabel - ABI Bank mbështet

ABI Bank mbështet sërish në sezonin e tij të dytë Hostelin më argëtues në Shqipëri. "Hostel by Anabel 2" është prodhim i Anabel Entertainment dhe autorja e programit, Dalina Buzi ka zgjedhur mënyrën e duhur për të qenë pranë target group të serialit duke e transmetuar serialin në internet, jo më në televizion.

Një serial për realitetin tonë shqiptar, një program argëtues që shtrihet midis reality show dhe televizionit tradicional, frymëzuar tërësisht nga historitë dhe e përditshmja.

ABI Bank si sponsor i këtij programi tregon se është në mbështetje të programeve të ndryshme artisitike universale që shtrojnë rrugën drejt një mirëkuptimi më të gjerë kulturor.

X