Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

Rudina Podcast

Me Omer Kaleshin, piktorin sa shqiptar, aq turk dhe francez është hapur cikli në Youtube "Shqiptarët e Mrekullueshëm". Një bashkëpunim i Bankës Amerikane të Investimeve dhe Rudina Xhungës me Dritare.net.

X