Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

"Ritfolk Reunion" i mundësuar nga ABI Bank!

Rikthim në muzikën e bukur të viteve '90. Pas më shumë se 20 vitesh, ABI Bank risolli në skenë të bashkuar grupin Ritfolk, në një mbrëmje që do të mbahet mend gjatë. Këto janë gjërat e bukura që mundëson investimi optimist në art.

   

X