Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështet Festivalin Ndërkombëtar të Kukullave

Në dt. 25 maj, ka nisur edicioni i dytë i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit të Kukullave – PIF Sunshine. Në një javë, festivali ka përfshirë aktivitete dhe shfaqje të trupave nga vende të ndryshme të botës.

Festivali u cel me një përrallë magjike nga trupa shqiptare me shfaqjen “Atje Ku Mali Takon Hënën”.

ABI Bank është sponsor gjeneral i Festivalit Ndërkombëtar të Teatrit të Kukullave.

X