Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank Sponsor i Përgjithshëm i Programit "Nga e Para"

“Nga e Para”, në Vizion +, një ndër formatet televizive më familjar, synon të edukojë dhe të përcjellë shije, estetikë në mënyrën e jetesës dhe është një zgjidhje shumë e mirë sociale dhe humane për familje dhe individë që kanë nevojë për një ndihmë të tillë.

ABI Bank sponsor gjeneral i programit “Nga e Para”.

X