Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank në Kastriot Tusha and Friends

“America the Beautiful” nga Kastriot Tusha & Friends, është koncerti që ABI Bank ka zgjedhur të jetë mbështesë duke treguar kontribut të vazhdueshëm në vlerat që përcjell arti dhe kultura.

Ditën e premte dt. 12 korrik, në Amfiteatrin e Tiranës tenori i njohur shqiptar Kastriot Tusha ndau me Miqtë e tij Artistë,një repertor shumë pikant nga autorët më të njohur Amerikan......

 

 

X