Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank në Festivalin MIK në Korcë

24 – 28 Korrrik celet edicioni i dytë i Festivalit “Muzika Internacionale në Korçë”, MIK Festival.  Muzika, arti, kultura do të shpaloset për pesë netë në qytetin e bukur të Korçës. Do të jenë netë të mbushura me emocione, me ngjarje të ndryshme, të cilat do të përcjellin emra të njohur artistësh jo vetëm të muzikës dhe mjeshtra të serenatave korçare.

Banka Amerikane e Investimeve mbështet për të dytin vit Festivalin MIK, një aktivitet 5 ditor që promovon artin, kulturën dhe historinë e qytetit të Korcës.  

X