Aktivitete

Home > Aktivitete > Sport

Dajti Trail Running

Ditën e Dielë, datë 21 Prill 2019 Trail Running Albania me mbështetje të Bankës Amerikane të Investimeve, organizoi vrapimin malor në Malin e Dajtit. 

Vrapimi Malor sjell nje kombinim perfekt midis vrapit, turizmit aktiv dhe natyrës. Nuk ka gjë më të bukur se të shijosh natyrën, ajrin e pastër, shtigje të reja vrapimi dhe mbi të gjitha adrenalinën që të jep gara. 

Mbështetja e Bankës dhe përqafimi i këtij aktiviteti në mënyrë masive nga stafi i Bankës, shënjoi dhe njëherë fokusin dhe investimin në sport dhe në jetën e shëndetshme që ABI Bank ndjek në politikën e saj të përgjegjësisë sociale.

X