Aktivitete

Home > Aktivitete > Përgjegjësia sociale e korporatës

Vullnetarët e ABI Bank në Aksionin e Pastrimit të Plazhit

ABI Bank mbështet aksionin e pastrimit në prag të sezonit të ri veror. Ditën e shtunë, dt. 27 prill, punonjësit e ABI Bank iu bashkuan nismës vullnetare për pastrimin e plazhit Darëzezë në Fier. Banka Amerikane e Invevestimeve mbështet nismat që promovojnë vullnetarizmin dhe mbrojtjen e natyrës!

X