Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank Sponsor i Përgjithshëm i programit "Dancing With the Stars"

ABI  Bank ka mbështetur programin më të dashur në TV Vizion Plus, patentë e BBC, me pjesëmarrjen e yjeve të televizionit shqiptar. Argëtim, muzikë, vallëzim. Një atmosferë festive, një konkurs i fortë dhe një juri kërkuese ndaj të bukurës dhe perfektes.

ABI Bank është aty për të mbështetur programe të tilla që transmetojnë optimizëm dhe frymën e garës.

X