Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank mbështeti koncertet e Ermal Meta dhe Rita Ora

ABI Bank e vetmja Bankë prezente në koncertet që celën sezonin veror në Tiranë!

1 dhe 3 Qershor- Dy koncerte të mëdha në qendër të Tiranës ishin një sukses i vërtetë! Ermal Meta ditën e premte dhe Rita Ora ditën e dielë, ndezën sheshin Skënderbej në Tiranë.

Banka Amerikane e Investimeve, si një partnere e përhershme e kulturës mbështeti edhe këtë radhë dy histori suksesi shqiptare!

 

X