Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank në Fest Folk 2018

Është organizuar në dt. 13 Qershor, Festivali i Interpretuesve të Këngës Popullore për fëmijë në qytetin e Fushë Krujës. Ky është viti i 18 i festivalit për fëmijë i cili ka mbledhur qindra fëmijë të moshave të ndryshme nga zonat e veriut si dhe nga Maqedonia e Kosova.

Fituesit e festivalit janë përzgjedhur nga juria e përbërë nga emra të mirënjohur artistësh si Roza Anagnosti, Edit Mihali etj.

Banka Amerikane e Investimeve ishte sponsor i këtij festivali, përfaqësuar nga Drejtori i Rajonit të Tiranës Erald Dore dhe Aida Mergjyli nga Dega e Lezhës.

ABI Bank është gjithmonë mbështetës i edukimit të brezit të ri, duke promovuar vlerat e krijuara nga arti dhe kultura.

 

X