Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

ABI Bank prezent në një Reality Show

Hosteli më argëtues në Shqipëri. "Hostel by Anabel" është një bashkëprodhim i Anabel Entertainment dhe INTV, një televizion modern, shumë energjik dhe plot pasion me një target grup rinor. Autorja e programit është Dalina Buzi dhe ngjarjet zhvillohen në neësroom-in e Anabel.

Nga zyrat e Anabel.al vjen çdo të Hënë në IN TV ora 17:00, një program argëtues që shtrihet midis reality show dhe televizionit tradicional, frymëzuar tërësisht nga historitë dhe e përditshmja.

ABI Bank si sponsor i këtij programi tregon se është në mbështetje të programeve të ndryshme artisitike universale që shtrojnë rrugën drejt një mirëkuptimi më të gjerë kulturor.

X