Aktivitete

Home > Aktivitete > Arti dhe kultura

“Tinguj Kinemaje” ABI Bank mbështet

Ka nisur në dt 6 Gusht në qytetin e Beratit turi i koncerteve “Tinguj Kinemaje”, i Orkestrës Simfonike të RTSH-së. Koncertet të cilat shëtisin në zona monumentale dhe turistike në disa qytete të Shqipërisë, kanë në repertorin e tyre muzikë nga filma të huaj dhe shqiptarë, performuar nga instrumentistët e talentuar të orkestrës Simfonike të RTSH-së. Muzika e filmave shoqërohet me shfaqjen e fragmenteve të tyre në videoprojektor.

Banka Amerikane e Investimeve mbështet turin e koncerteve “Tinguj Kinemaje”.

 

 

X